En Helg Utan Godis

Grymt duktig är jag! eller nej..
Men jag har faktikskt inte ätit något onyttigt hela veckan. Förutom glassen igår som jag tyckte att jag var värd, för det var lördag :s
För jag vet ju att ni ville veta :D

Jag vill att det ska bli fredag och sen nästa fredag. Sen så måste det snart bli sommarlov. Det är ungefär en månnad.. Jag längtar!


Hur nu det här blev..

Okej, det har varit mars och jag är inte helt blond!

Jag förstår inte vad jag tänkte med när jag börja färga mitt hår mörkare. Det vart ju svart till slut!
Jag har dock varit hos frisörn men kom där ifrån nästan gul-hårig.. Så jag fick åka tillbaka så fick dem fixa till det så jag fick någon halv ljus brun.

Den 27, fredagen sitter jag hos frisören igen och ska lägga i blonda slingor och klippa mej. Ni får resultat när det är klart.

Hoppas det blir bra annars får jag cp-utbrott!

Hero Of War

Jag ska säga som det är.
Jag är så sjukt jävla trött på allt jävla skit, och att alla ska tro att dem är bäst och alla andra beundrar dem.
grow up! Det är så jävla dåligt att snacka skit om någon och nästa dag vara med personen. Att tro att hela världen ska gå under bara för att man mår dåligt, det är bara och ta nya tag. Det kommer att komma nya problem, kom över det gammla. 
Se allt från den positiva sidan, skit i den negetiva det är den som förstör för andra och dig själv. Man kommer att stå där själv sedan. Att säga saningen kan också såra men det är det som kommer att hålla i längden. Man kan alltid säga saningen på ett snällt sätt.Känns som om jag skriver en psalm eller något men vafan jag är så trött på allt skit, hoppas att ni förstår..

Woho vilket humör jag är på!


Sjukt bra helg! :D

I fredags vad jag, madde, tilda, mickis, sara och frida nere vid näset och grilla sjukt kul var det :D
Men igår då var jag hos mickis med madde och tilda där vi käkade pizza, det var också sjukt kul :D






RSS 2.0